ایام خوش سینما
- شناسه خبر: 4822
- تاریخ و زمان ارسال: 12 مهر 1402 ساعت 12:22
سینمای ایران در سال ۱۴۰۲ شرایط چندان بدی نداشت. هرچند بخش عمدهای از این شرایط ویژه را مدیون اتفاقی غیرمنتظره بهنام «فسیل» بود اما لااقل به استناد اعداد و ارقام روی کاغذ، میتوان گفت شرایط عمومی سینماها نسبت به سال گذشته بهبود پیدا کرده است. حالا دیگر میتوان گفت سینمای ایران بهطور کامل از بحران کرونا عبور کرده و اگر قرار است درباره سازوکار اکران صحبت کنیم، بازهم باید سراغ گزارههایی قدیمیتر برای رمزگشایی از دلایل قهر مخاطبان برویم. در هر حال سینمای ایران امسال را به پشتوانه «فسیل»، سربلند به نیمه راه رسانده است. وضعیت فروش سینمای ایران نسبت به سال گذشته جهش محسوس داشته و لااقل میتوان گفت ترکیب اکران سینماها در سال ۱۴۰۲، دومین فیلم پرمخاطب تاریخ سینمای ایران را در دل خود جای داده است. همهچیز هم فروش نیست، اکران نیمه نخست سال ۱۴۰۲ اگر «فسیل» داشت، پدیده دوستداشتنی و درخشانی بهنام «تصور» هم داشت که شاید در گیشه ناموفق بود، اما یادمان انداخت، هنوز سینما زنده است.
فیلمهای موفق در گیشه
۱- فسیل: از هر زاویهای هم که بخواهیم تحلیل کنیم، بازهم اتفاقی که برای «فسیل» در گیشه رخ داد، اتفاقی قابلپیشبینی نبود. فیلمی که شاید روی کاغذ شانس بالایی برای فتح گیشهها داشت اما خوشبینترین تحلیلگران هم تصور نمیکردند در دورانی که هنوز سینماها با بحران قهر مخاطب مواجه هستند و بخشی از سبد مصرفی مخاطبان به سمت پلتفرمهای خانگی سوق پیدا کردهاست، ناگهان فیلمی بتواند در صدر جدول پرمخاطبترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران قدرتنمایی کند و بالغبر ۶ میلیون نفر را به سالنهای سینما بکشاند. فیلم «فسیل» به کارگردانی کریم امینی البته در کنار شانسهای متعددی که داشت، کیفیت قابلقبولی هم دارد و بخشی از توفیقش را باید به پای انتخاب سوژه درست، و اجرای دلنشین شوخیهایش دانست. «فسیل» با درخشش بهرام افشاری، در نیمهراه اکران سال ۱۴۰۲ همچنان بالای ۵۰درصد از ظرفیت اکران سینماها را در اختیار دارد و احتمالا رکوردشکنیهایش در فروش تا پایان امسال هم ادامه خواهد داشت.
۲- شهر هرت: بیراه نیست اگر بگوییم بخشی از توفیق فیلم «شهر هرت» مرهون سرریز استقبال از فیلم «فسیل» بود. فیلمی که بسیاری آن را بهعنوان تازهترین فیلم کارگردان «فسیل» معرفی میکردند و طبیعتا حضور بازیگرانی همچون پژمان جمشیدی و شبنم مقدمی هم در ویترین آن بیتأثیر نبود. تهیهکننده «شهر هرت» محمدحسین فرحبخش بود که اتفاقا همزمان با اکران این فیلم تلاش بسیاری کرد تا سهم بالای دیگر فیلم کریم امینی در اکران سینماها را مورد انتقاد قرار دهد. «شهر هرت» در مجموع با جذب بالغبر یک و نیم میلیون مخاطب، در ۶ ماهه ابتدایی سال توانست فروش خود را از ۶۳ میلیارد تومان بالاتر ببرد.
۳-سهکام حبس: یکی از موارد غیرمنتظره در اکران ۱۴۰۲ همین وضعیت فیلم «سهکام حبس» بود. فیلمی که در بازه اکران در جشنواره فیلم فجر چندان مورد استقبال منتقدان و اصحاب رسانه قرار نگرفته بود و از منظر سوژه تلخی که داشت، چندان مطابق با قواعد حاکم بر گیشه هم نبود، اما تبدیل به پرمخاطبترین فیلم غیرکمدی اکران امسال شد. فیلمی به کارگردانی سامان سالور که سوژهای بهشدت تلخ دارد و بهواسطه حضور دو بازیگر اصلیاش توانست در چرخه اکران عمومی مورد توجه قرار بگیرد. فروش نزدیک به ۲۰ میلیارد تومانی این فیلم، آن را در زمره موفقترین فیلمهای اجتماعی این سالهای سینمای ایران قرار داده است.
ناکام ترین فیلم ها در گیشه
۱- ارثیه فامیلی: کاش میشد پژوهشی صورت بگیرد تا بدانیم ۱۲۰۰ نفری که در طول امسال برای تماشای فیلم «ارثیه فامیلی» بلیت تهیه کرده و به سالن سینما رفتهاند، چه انگیزهای از این انتخاب داشتهاند! نه اشتباه نکنید، بحث تحقیر یک فیلم نیست، داریم درباره فیلمی صحبت میکنیم که تهیهکنندهاش همزمان با اکران عمومی آن صراحتا اعلام کرد ساخت آن اشتباه بوده و اگر دست خودش بود، اصلا هم تمایلی به اکران عمومی آن نداشته است! آخر فیلمی با سروشکلی تا این اندازه تاریخ مصرف گذشته، اساسا چرا باید در سینماها اکران شود؟ واقعا مخاطب چرا باید برای تماشای عاشقانههای محمد متوسلانی، به سینما برود؟
۲- میان صخرهها: در میان فیلمهای قعرنشین در جدول اکران امسال، فیلم «میان صخرهها» قابلدفاعترین فیلم به حساب میآید. فیلمی ساده و بیادعا با حضور بازیگرانی گمنام که در فضایی کاملا بومی به تصویر درآمده است. مختار عبدالهی کارگردان جوان این فیلم بعد از سالها ساخت فیلم کوتاه، با این فیلم ورود به دنیای حرفهای فیلمسازی را تجربه کرد و اولین ساختهاش در جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان، مورد توجه هم قرار گرفت اما فیلم مطلقا هیچ شانسی برای عرضاندام در چرخه اکران عمومی نداشت. «میان صخرهها» بدون چهره و بدون تبلیغات، تنها توانست ۵۹۵ نفر را به سینماها بکشاند و ۲۶ میلیون تومان در گیشه فروش داشته باشد.
۳- بچههای طوفان: صادق صادقدقیقی از آن فیلمسازانی است که بهمعنای واقعی کلمه باید کارنامهاش را مورد بررسی قرار داد. فیلمسازی که هرچه میسازد، در گیشه و اکران شکست میخورد اما همچنان میدان را خالی نمیکند و سراغ پروژههای بعدی میرود! عجیب اینکه علاقه ویژهای هم به کارهای پرهزینه در ژانرهایی همچون دفاع مقدس و کودک و نوجوان دارد! «بچههای طوفان» یکی از غریبترین فیلمهای اکران شده در سال جاری بود! فیلمی که بدون هیچ دلیلی در ترکیب اکران نوروزی قرار گرفت و همزمان با اکرانش در سینماها خبر رسید که در کنداکتور پخش یکی از شبکههای تلویزیون قرار گرفته است! هرچند با پیگیری رسانهها پخش تلویزیونی فیلم در نوروز منتفی شد اما تأثیری بر وضعیت اکران عمومی فیلم نداشت و فیلم همچنان قعر جدول اکران را برای خود محفوظ نگه داشت! «بچههای طوفان» نه فقط در اکران نوروز که در مجموع اکران امسال، شکستخوردهترین فیلم بود و با ۷۹۰ مخاطب، مجموع فروشش به ۳۲ میلیون تومان هم نرسید.
فیلم های محبوب در اکران آنلاین
۱- بیرویا: در میان کارگردانان برخاسته از سینمای کوتاه، که در سالهای اخیر اولین تجربههای بلند سینمایی خود را کارگردانی کردهاند، آرین وزیردفتری را میتوان جزو موفقترینها قرار داد. فیلمسازی که دست روی سوژهای جسورانه گذاشت و تلاش کرد روایتی پیچیده از موقعیت بغرنج مواجهه یک انسان با درونیات خود را به تصویر درآورد. «بیرویا» حاصل این دورخیز بود که اتفاقا رونمایی موفق هم در جشنواره فجر داشت و میتوانست به واسطه حضور بازیگران مطرحش اکران عمومی موفقی را هم تجربه کند، اما حضور فیلم در جشنوارههای خارجی، زمینهساز قاچاق آن شد و سرانجام هم بدون اکران عمومی به اکران آنلاین راه پیدا کرد.
۲-تفریق: به معنای واقعی کلمه میتوان گفت، این فیلم هم مانند فیلم «برادران لیلا»، حیف شد! فیلمی که کنجکاوی بسیاری درباره آن وجود داشت و در میان تجربههای متفاوت فیلمسازان ایرانی در سالهای اخیر، اکران عمومی آن میتوانست بستر ایدهآلی برای شکلگیری گفتوگوهایی جذاب درباره لذت فیلم دیدن، بهوجود آورد. تأسفبرانگیز اینکه فیلم «تفریق» برخلاف برخی فیلمهای دیگر، هیچ مشکلی از منظر ممیزی و سانسور هم نداشت و حتی یکسال پیشتر بنیاد سینمایی فارابی آن را در میان گزینههای اصلی خود برای معرفی به آکادمی اسکار قرار داده بود، اما سایه سنگین حاشیهها بر سر فیلم باعث شد که سینمای ایران، فرصت اکران عمومی این فیلم را از دست بدهد و مخاطبان علاقهمند هم بهجای تماشای آن بر پرده، ناگزیر در دستگاههای خانگی خود به تماشای آن بنشینند. فیلم «تفریق» با نقشآفرینی درخشان نوید محمدزاده و ترانه علیدوستی، مهمترین فیلم قاچاقشده سینمای ایران در سال جاری بود، که خوشبختانه با اکران آنلاین نسخه قانونی آن هم عرضه شد.
۳- نبودن: «نبودن» یکی از بیسروصداترین فیلمهایی بود که در سال جاری در سینمای ایران عرضه شد. هرچند فیلم بدون اکران عمومی راهی اکران آنلاین شد، اما بهدلیل کسوت حرفهای و امضای علی مصفا به پای آن، مورد توجه سینمادوستان قرار گرفت. «نبودن» به کارگردانی علی مصفا در سال ۱۳۹۹ ساخته شد و محصول مشترک ایران و چک محسوب میشود. مصفا در این فیلم خودش ایفاگر نقش اصلی است و در بخشهای کوتاهی، از حضور لیلا حاتمی هم در روایت فیلم بهره گرفته است. داستان فیلم درباره سفر مردی به پراگ است، که قصد دارد زندگینامه پدر مبارزش را بعد از سالها بازنویسی کند.
عملکرد نه چندان مطلوب سینمای کودک
۱- نارگیل۲: اکران این فیلم کودک و عملکردش در گیشه را میتوان یک قدرتنمایی تمامعیار برای سیدابراهیم عامریان بهحساب آورد. تهیهکنندهای که در اکران سالهای اخیر با فیلمهایی چون «دینامیت»، «انفرادی» و «فسیل» ثابت کرد، قواعد تجارت در سینمای ایران را بهخوبی بلد است و حالا با یک فیلم کودک، باردیگر این توانمندی را به رخ کشید. در شرایطی که سینمای کودک در سال جاری، به حال نیمهجان درآمده و هیچ فیلمی نتوانسته بود مخاطبان این گروه سنی را به سینماها بکشاند، «نارگیل۲» وارد میدان شد و خیلیزود توانست با بهرهگیری از ظرفیت خاطره سریال «نارگیل» که پیشتر در شبکه خانگی مخاطبان بسیاری را با خود همراه کرده بود، جان تازهای به این سینما ببخشد. «نارگیل۲» را سیدداود اطیابی کارگردانی کرده که پیشتر برادرش مسعود اطیابی هم در همکاری با عامریان، کارهای موفقی را به سرانجام رسانده بود. «نارگیل۲» تا اینجا بالغبر ۱۰ میلیارد تومان فروش داشته که رقم قابلتوجهی برای یک فیلم کودک است.
۲- بابا سیبیلو: ساموئل خاچیکیان یکی از نامهای پرآوازه در تاریخ سینمای ایران محسوب میشود که یادگارهای ماندگاری همچون «عقابها» را در کارنامه حرفهای فیلمسازی خود به ثبت رسانده است. با چنین پشتوانهای وقتی خبر رسید، ادوین خاچیکیان، فرزند این فیلمساز شهیر، قصد ورود به عرصه کارگردانی را دارد، انتظارها از آن خیلی بالا بود، اما «بابا سیبیلو» هیچ تناسبی با آنچه انتظار داشتیم نداشت! فیلم با حضور بازیگرانی همچون رضا شفیعیجم و بهاره رهنما، اثری زیرمتوسط در سینمای کودک بود که حتی در جذب مخاطب کودک به سالنها هم نتوانست عملکرد موفقی داشته باشد و میتوان آن را جزو تجربههای شکستخورده امسال سینمای ایران قرار داد.
بازیگران پولساز سینما
۱- بهرام افشاری: احتمالا خودش هم تصور نمیکرد که یک سال بعد از «سگبند» که در کنار امیر جعفری در آن توانسته بود در کورس مدعیان فتح گیشه قرار بگیرد، تبدیل به یگانه بازیگر فاتح گیشه سینماها شود! فیلم «فسیل» امتیازات بسیاری دارد اما شاخصترین امتیازش را میتوان حضور بهرام افشاری در نقش اصلی آن دانست. افشاری که هوشمندانه توانست شهرت و محبوبیت خود از قاب تلویزیون را به سینما منتقل کند، هم در انتخاب فیلمها و هم در همکاری با فیلمسازان عملکرد بسیار موفقی از خود نشان داده و در نیمه نخست امسال با جذب بالغ بر ۶ میلیون مخاطب به سینماها، به یکی از محبوبترین بازیگران پولساز در سینمای ایران تبدیل شده است. او در حالی این موفقیت را بهدست آورده که در سالهای اخیر گزیدهکارتر هم شده و شاهد تعدد حضور او در پروژههای مختلف نبودهایم. باید دید تجربه موفق همکاری افشاری با کریم امینی، در ادامه کارنامه حرفهای او چه تأثیری خواهد داشت.
۲- پژمان جمشیدی: مصاحبهای که با عادل فردوسیپور داشت و بازخوردهای آن در فضای مجازی، بهخوبی نشان داد که جایگاه پژمان جمشیدی تا چهاندازه در سینمای امروز ایران، ویژه است. او بازیگری است که همزمان توانسته نظر منتقدان و مخاطبان را به سوی خود جلب کند و تا به اینجا خیلی هوشمندانه مسیر خود در سینما را پیموده است. جمشیدی با فیلم «شهر هرت» یکی از موفقترین عملکردها را بهعنوان بازیگر نقش اصلی در ترکیب اکران امسال داشت و حضورش در فیلم هم نقشی تعیینکننده در توفیق فیلم داشته است. اکران «هتل» با بازی او میتواند این نکته را بار دیگر ثابت کند.
۳- پریناز ایزدیار: از هر زاویهای که بخواهیم درباره عملکرد فیلم «سهکام حبس» در گیشه صحبت کنیم، قطعا باید سهم ویژهای را به ترکیب بازیگران اصلی آن اختصاص دهیم. پریناز ایزدیار که در اکران سال گذشته هم با فیلم «ملاقات خصوصی» عملکرد بسیار موفقی داشت، امسال هم با حضور در این فیلم، توانست عنوان پرمخاطبترین فیلم غیرکمدی اکران سال را از آن خود کند و این اتفاق مهمی در کارنامه این بازیگر بهحساب میآید. ایزدیار که حضورش در سریال «جیران» شهرت و محبوبیتش در میان مخاطبان را ضریب داده بود، حالا در گیشه هم عملکرد موفقی از خود نشان داده و باید دید تا کجا میتواند این مسیر را ادامه دهد.
پرکارترین بازیگران مرد
۱- پژمان جمشیدی: ناگزیر بودیم که هم در بخش پرکارترین بازیگران و هم در گروه پرمخاطبترین بازیگران امسال، سهمی را برای پژمان جمشیدی در نظر بگیریم. او در عین پرکاری، همچنان یکی از چهرههای تعیینکننده در گیشه سینماست و رقیبی هم در این زمینه ندارد. بعد از اکران فیلم «شهر هرت» که تبدیل به یکی از موفقترین فیلمهای اکران امسال هم شد، شاهد اکران فیلم «بیمادر» با نقشآفرینی کاملا متفاوت از جمشیدی بودیم. فیلمی که این بازیگر در آن، ایفای یک نقش جدی و حتی تا حدودی تلخ را برعهده داشته است. چند روزی هست که فیلم «هتل» با حضور پژمان جمشیدی در نقش اصلی در ترکیب اکران سینماها قرار گزفته تا سومین فیلم مهم این بازیگر هم روانه پرده سینماها شود. همزمان جمشیدی فیلم «ویلای ساحلی» را هم در انتظار اکران عمومی دارد. فیلمی که از منظر تجربه همکاری با کیانوش عیاری و نیز نقشآفرینی در کنار رضا عطاران، از تجربیات مهم کارنامه جمشیدی محسوب میشود.
۲- فرهاد قائمیان: از بازیگران کمحاشیه و در عین حال توانمند سینمای ایران است که نقشآفرینیهای ماندگاری هم در کارنامهاش داشته و البته کمتر قدر دیده است. فرهاد قائمیان یکی از بهترین نقشآفرینیهای خود را در فیلم «غریب» ارائه کرد. فیلمی که هر چند محور روایت آن شهید محمد بروجردی با نقشآفرینی بابک حمیدیان بود اما قائمیان در آن نقش شهید ایرج نصرتزاد را ایفا کرد که یکی از کاراکترهای جذاب و درگیرکننده فیلم بود. قائمیان همزمان فیلم «مصلحت» را هم در ترکیب اکران امسال داشت که نقش چالشی یکی از مقامات قضایی ایران در سالهای ابتدایی بعد از انقلاب را در آن ایفا کرده است.
۳- صابر ابر: در جشنواره فیلم فجر سال گذشته که از سوی بازیگران با تحریم جدی مواجه شده بود، صابر ابر با سه فیلم عنوان پرکارترین بازیگر مرد را از آن خود کرد. از این ترکیب، دو فیلم «بعد از رفتن» و «کت چرمی» از ابتدای امسال اکران شدهاند و تنها فیلم «یادگار جنوب» باقی مانده است. صابر ابر در کنار اکران عمومی این دو فیلم، فیلم «بیرویا» را هم در اکران آنلاین داشت تا یکی از پرکارترین بازیگران مرد امسال سینمای ایران باشد. در میان دو فیلم اکران شده او، «کت چرمی» به پشتوانه حضور جواد عزتی در نقش اصلی، عملکرد موفقتری در گیشه داشت.
پرکارترین بازیگران زن
۱- شبنم مقدمی: شبنم مقدمی از بازیگرانی است که در ژانرهای مختلف حضور فعالی دارد و اتفاقاً حسابی هم اهل ریسک کردن است. در همین ایامی که حضور او در برنامه «صداتو» بهعنوان یکی از کمککنندهها موردتوجه مخاطبان در شبکه خانگی قرار گرفته بود، او در فیلم کمدی «شهر هرت» بهعنوان دومین فیلم پرفروش سال هم ایفای نقش داشت و همزمان فیلم متفاوت «ستارهبازی» هم با نقشآفرینی او روی پرده رفت. شبنم مقدمی چند روزی است که فیلم «زنبور کارگر» را هم در ترکیب اکران امسال دارد تا عنوان پرکارترین بازیگر زن امسال سینمای ایران را لااقل تا نیمه راه، از آن خود کند. حضور شبنم مقدمی در فیلم «شهر هرت» و نقشآفرینیاش در کنار پژمان جمشیدی، تا به اینجا بالغبر یک و نیم میلیون مخاطب را به سالنهای سینما کشانده است و البته خیلی هم نمیتوان این استقبال را به پای حضور او نوشت. کمااینکه حضور او در «ستارهبازی» تأثیر چندانی برای گیشه آن نداشته است.
۲- پردیس پورعابدینی: دو فیلم «غریب» و «بیمادر» در مجموع ۳۶۵ هزار مخاطب را در طول ۶ ماه ابتدایی امسال به سینماها کشاندند تا دو فیلم مهم کارنامه پردیس پورعابدینی، عملکردی قابلقبول در گیشه داشته باشند. بازیگر جوانی که با سریال «آقازاده» به شهرت رسید، در اولین تجربههای سینمایی خود، در این دو فیلم ایفای نقش کرد. حضور پورعابدینی در فیلم «بیمادر» چالشی جدی برای این بازیگر بود که به خوبی از پس آن برآمد. «خائنکشی» هم دیگر فیلم سینمایی این بازیگر جوان بود که همین امسال بدون اکران عمومی در سینماها و در قالب مینیسریال در شبکه نمایش خانگی پخش شد.
۳- هدی زینالعابدین: بهعنوان بازیگر دو فیلمه در اکران امسال، میترا حجار هم با دو فیلم «بیمادر» و «ستون ۱۴» میتوانست یکی از گزینهها برای فهرست بازیگران پرکار باشد اما ترجیح دادیم سراغ هدی زینالعابدین برویم که بعد از مدتها با نقش اصلی در فیلم تازه کمال تبریزی در چرخه اکران حاضر شده و البته عملکرد موفقی هم نداشته است! زینالعابدین که امسال در سریال خانگی «رهایم کن» خوش درخشید، ابتدای امسال فیلم ناموفق «دسته دختران» را در اکران داشت و این روزها هم «دستانداز» با بازی او روی پرده است. «عطرآلود» هم از فیلمهای در انتظار اکران زینالعابدین برای اکران امسال است.
بازیگرانی که کیفیت کارشان کمتر دیده شد
۱- بابک حمیدیان: در همان ایام جشنواره چهلم فیلم فجر و زمانی که فهرست نامزدهای بخشهای مختلف منتشر شد، یکی از جدیترین ابهامات درباره عملکرد داوران، نادیده گرفتن هنرنمایی بابک حمیدیان در فیلم «غریب» بود. حمیدیان که در سالهای اخیر، بهشدت از فضای رسانه فاصله گرفته و هیچ اظهارنظری درباره فعالیتهای خود نداشته است، بنابر روایت محمدحسین لطیفی، پس از سالها در فیلم «غریب» به آرزوی خود رسید و ایفاگر نقش شهید محمد بروجردی شد. این بازیگر جوان که پیشتر برای نقش شهید اصغر وصالی، سیمرغ گرفته بود، این بار هم حضوری درخشان در نقش یک فرمانده شهید داشت و نمیتوان فیلم «غریب» را دید و او را تحسین نکرد.
۲- تورج الوند: حالا با اولین تجربهاش در بازیگری سینما، نماینده سینمای ایران در اسکار شده است. تورج الوند به معنای واقعی یکی از استعدادهایی بود که امسال در سینمای ایران متولد شد و میتوان پیشبینی کرد که در آینده، حضور جدیتری در این میدان خواهد داشت. فیلم «نگهبان شب» ساخته سیدرضا میرکریمی، یکی از مهجورترین فیلمهای اکران امسال بود که باوجود عملکرد نهچندان موفق در گیشه، بهراحتی میتوان آن را دوست داشت و با دنیای آن همراه شد. یکی از برگبرندههای اصلی فیلم هم ترکیب بازیگران گمنام آن بود. تورج الوند در این فیلم در کنار بازیگران ناشناخته دیگری همچون لاله مرزبان و علیاکبر اصانلو، خوش درخشید.
۳- لیلا حاتمی: آنهایی که این شانس را داشتند و توانستند در آشفتهبازار سانسبندی سینماها، فرصتی برای تماشای «تصور» در سالن سینما بهدست بیاورند، بهخوبی میدانند که چرا معتقدیم، این فیلم یکی از ویژهترین اتفاقات سینمای ایران در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ بوده است. فیلمی که علی بهراد در اولین تجربه کارگردانی خود آن را به سرانجام رساند و برای اولینبار در کنار فیلم «برادران لیلا» در جشنواره فیلم کن رونمایی شد، اما در چرخه اکران عمومی سینماها مهجور ماند و آنگونه که باید، مورد توجه قرار نگرفت. فیلم «تصور» فیلمی ساده و دلنشین درباره مفهوم رابطه و تجربه «عشق» است که بخش عمدهای از بار اصلی آن را دو بازیگر توانمندش بر دوش میکشند. لیلا حاتمی حضوری خیرهکننده در این فیلم دارد و مهرداد صدیقیان هم بهخوبی توانسته در کنار این بازیگر، خودنمایی کند. «تصور» این روزها راهی اکران آنلاین هم شده است. اگر نتوانستهاید آن را روی پرده ببیند، خود را از لذت تماشای خانگیاش محروم نکنید.
نویسنده: علی روغنگران